چند سال پیش … آ … اگر بخواهیم دقیق بگوییم سال 2011 که تب و تاب چیپست هایی با پردازنده مرکزی چند هسته ای داغ بود و برای مشخصات دستگاه خیلی رو کلاک پردازنده ها مانور داده می شد، بنچمارک ها اهمیت ویژه ای داشتند، به عبارت بهتر “ترند” بودند، “فاکتور فروش” بودند! حالا چند سالی هست که دیگر کسی برای بنچمارک ها نه تنها سینه چاک نمی کند بلکه تره هم خرد نمی کند (!) اما به هر حال فاکتوری است با اهمیت برای بررسی! در ادامه با ترنجی همراه باشید تا مقایسه بنچمارک گلکسی اس 9 با اکسپریا ایکس زد 2 و دیگر رقبا را داشته باشیم.
ابتدا با بنچمارک Antutu آغاز می کنیم، بنچمارکی که امتیاز آن به یک عدد نسبتا قابل فهم تر و قابل مقایسه تر ختم می شود اما حقیقت این است که به دلیل تاثیر فاکتورهای بسیار در نتیجه خروجی، همیشه نشان دهنده قدرت مشخص دستگاه در یک بحث نیست!
در بنچمارک Antutu که شامل بررسی گرافیکی نیز می شود همانطور که شاهد هستیم امتیاز گلکس اس 9 بالای 250 هزار است و یکی از بهترین عملکردهای ممکن را ارایه نموده اما اکسپریا ایکس زد 2 با اختلاف بیش از 9 هزار امتیاز، بالای آن قرار می گیرد!
به امتیاز گیک بنچ تک هسته ای می رویم، جایی که گلکسی اس 9 با استفاده از فناوری جدید حداکثر کلاک متغیر هسته های شاخه قدرتمند پردازنده مرکزی توانسته در دنیای اندرویدی سلطان بلامنازع باشد و اسنپدراگون 845 را در هم بکشند اما هنوز از چیپست A11 bionic آیفون 8 و آیفون X عقب تر است.
امتیاز چند هسته ای گیک بنچ اما عملکرد نزدیک به دیگر دستگاه های اندرویدی را نشان می دهد که البته هنوز بالاتر از آن ها ایستاده اما همچنان پایین تر از بهترین چیپست های اپل روی جدیدترین آیفون های این شرکت است.
تست های گرافیکی انجام شده عموما دو دسته هستند، با نمایشگر خاموش و با نمایشگر روشن! نمایشگر خاموش به شما قدرت خام پردازش گرافیکی را نشان می دهد اما نمایشگر روشن عملکردی که به شما ارایه خواهد شد را. در این تست نمایشگر روشن رزلوشن نمایشگر اهمیت زیادی دارد و گلکسی اس 9 یکی از پرپیکسل ترین دستگاه های حاضر در تست است.
به صورت مشخص گلکسی اس 9 در بخش گرافیکی هنوز آنقدر که باید عالی نیست. هر چند قدرت خام پردازش گرافیکی آن بهتر آیفون X و کمتر اکسپریا ایکس زد 2 است اما در بخش نمایشگر روشن تفاوتی قابل توجه با گلکسی اس 8 یا میت 10 ندارد!
با این وجود اما در بنچمارک گرافیکی دیگر گلکسی اس 9 بهتر از همه دستگاه های دیگر از جمله آیفون X ظاهر می شود. جالب است که در این تست گلکسی اس 8 حتی از اکسپریا ایکس زد 2 نیز بهتر است!
پیش از به پایان بردن مطلب بد نیست بدانید که این بنچمارک ها روی نسخه اگزینوس 9810 گلکسی اس 9 انجام شده بود. نظر شما درباره بنچمارک گلکسی اس 9 در مقابل رقبا چیست؟ به نظر می رسد یکی از بهترین عملکردهای دنیای موبایل در این دستگاه وجود دارد اما هنوز باب ارتقا باز است.