اینستاگرام قابلیت پیام خصوصی درون برنامه ای را با نام دایرکت که به اختصار آن را DC نیز می نامند، در سال 2013 رونمایی کرد. پس از آن در سال 2015 بخش دایرکت یک تغییر طراحی کلی را تجربه کرد و سپس سال 2017 بود که دایرکت اینستاگرام شبیه به این چیزی شد که حالا می بینیم. حتی اینستاگرام برای تکمیل ویژگی این بخش قابلیت دیدن آنلاین بودن کاربران اینستاگرام در دایرکت را نیز معرفی کرد. همچنین چندی پیش شایعه احتمال انتشار پیام رسان مجزا دایرکت اینستاگرام نیز منتشر شده بود. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا نگاهی به برنامه مجزا دایرکت اینستاگرام داشته باشیم.
با وارد شدن به پیام رسان مجزا دایرکت اینستاگرام با تصاویر بالا رو به رو خواهید شد. ابتدا تصویر مشکی را می بینید، سپس اگر در برنامه اینستاگرام لاگین باشید اینجا می توانید از گزینه لاگین با اینستاگرام استفاده کنید. مشخص نیست که آیا دایرکت مستقلا و بدون اینستاگرام هم در آینده کار خواهد کرد یا خیر ولی در حال حاضر شرایط به این شکل است!
پس از ورود به برنامه مستقیما وارد دوربین می شوید، چیزی شبیه به اسنپ چت. اینجا دقیقا همان بخش استوری اینستاگرام است که هنوز البته برخی قابلیت ها را ندارد. شما اینجا تصویر خود را می گیرد، افکت می گذارید یا متن می نویسید و سپس به مرحله بعد برای ارسال می روید. پیش از این که به مرحله بعد بریم درباره همین صفحه کمی صحبت کنیم. گوشه پایین سمت چپ آخرین پیام را نشان می دهد و تعداد آن روی یک بَج نوشته می شود. با تپ کردن روی این آیکون یا سوایپ از چپ به راست، لیست پیام های شما باز می شود. با تپ کردن روی آیکون سمت چپ که عکس یک شخص است، به تنظیمات و دیگر موارد وارد می شوید. برای مثال غیر فعال کردن دیدن آنلاین بودن در دایرکت اینستاگرام از اینجا به راحتی قابل تغییر است. شبیه به تصویر زیر:
درباره باقی موارد از جمله نحوه ثبت تصویر، افکت ها، ارسال آن به شخص یا گروه دقیقا روال به مانند همان دایرکت اینستاگرام است. مثلا همچنان ظرفیت گروه ها 15 نفره است و قابلیت ارسال مجزا به چندین شخص از لیست نیز وجود دارد. داخل بخش چت نیز هماه چیز دقیقا به همان شکلی است که در دایرکت درون اینستاگرام دیده ایم. در حقیقت می توان گفت که بخش دایرکت از برنامه اینستاگرام مجزا شده و هنوز قابلیت ویژه ای به آن اضافه نشده است.
با نصب کردن نرم افزار مجزا دایرکت وقتی شما در اینستاگرام روی بخش دایرکت تپ می کنید به برنامه دایرکت منتقل می شوید و از با تپ کردن روی همان موقعیت (گوشه بالا سمت چپ) برنامه دایرکت نیز دوباره به اینستاگرام بر می گردید. یکی دیگر از مزایای نصب داشتن آن این است که نوتیفیکیشن بخش دایرکت با نوتیفیکیشن های جاری اینستاگرام در نوتیفیکشین بار تمایز داده می شود. شما می توانید نرم افزار مجزا دایرکت اینستاگرام را از لینک زیر دانلود کنید:
نظر شما چیست؟ فکر می کنید این برنامه به همین شکل بماند یا پیشرفت پیدا کند؟ اگر در همین حالت باقی بماند برای شما توجیه نصب کردن دارد؟